.
Manjakusayang

WonderGirls - Nobody versi Malaysia

0

Topik : ,


Lagu & tarian Nobody dari kumpulan WonderGirls seakan menjadi kegilaan kebelakangan ni dan silap² boleh mengalahkan tarian poco-poco. Infolayan dah pernah update video clip robot menyanyi lagu ni juga.

Sekarang kita saksikan video hasil karya rakyat Malaysia. Anda boleh mengundi mana yang anda suka. NOBODY1 untuk 1 undi atau NOBODY10 untuk 10 undi. Dah macam Mentor la pulak. hehehe ...

Apa² memang best video diorang ni. Komen la yang mana korang suka.

Video 1




Video 2



Video 3



Comments (0)

Post a Comment


Jom layan sembang

Banner Korang Kat Sini

AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION

Backlink

Layan Pelawat