.
Manjakusayang

Siapa Ben Ashaari?

1

Topik :


Kebelakangan ni ramai sangat blogger yang buat review tentang Ben Ashaari. Terutama blog kaum hawa ni ... Ramai yang mahukan beliau review blog masing².

So aku tertanya ... siapa Ben Ashaari ni? Ada kena mengena dengan Awal Ashaari ker?

Ada sesiapa kenal dia?


Ihsan dari pencarian Uncle Google membawa kepada link beliau di Blogger baru vs Baru lama : Bantu membantu.  Rupa-rupanya beliau ingin membantu memperkenalkan blogger² yang baru melalui reviewnya. Patutla ramai sangat yang wat posting tajuk SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI.

Daripada respon yang diberikan oleh tuan punya blog setelah di review oleb Ben Ashaari ni ramai yang mengatakan blog mereka semakin popular & bertambah trafik yang masuk. Wah ... ini sudah bagus ... kalau trafik dah banyak bermakna kawan pun makin ramai la ...

Kalau nak menjawab pertanyaan kepada tajuk posting ni memang la banyak sangat nak baca semua posting Ben Ashari di blognya saya malas tapi apa yang boleh buat kesimpulan adalah seperti berikut :
  • Ben bukanlah nama sebenar beliau. Saper tau nama betul dia kasitau yer. kalau betul dapat hadiah
  • Baru blogging lebih kurang 6 bulan je. Bermula October 2009.
  • Trafik ke blognya SANGAT tinggi. nak tumpang trafik sket boleh?
  • Traffic Rank Alexa di Malaysia dah nak dekat bawah 1000. Skarang pada rank 1054.
  • Alexa Traffic Rank skarang dah bawah 300000. Actual no 295,37.
  • Follower dah beribu-ribu lemon
  • Lebih dari 10 posting di blog setiap hari
  • Orang yang kaya. Statement beliau "Gaji aku yang tahun lepas pun tak abis lagi". Derma la pada saya banyak sikit yer.
  • Founder Admin GB

(akan diupdate jika mendapat info @ komen terbaru dari kengkawan)

Comment (1)

hahahaha..thanks bro.. boleh je jelajah .. tapi kena tunggu sket jam la .. hehe.. kena dahulukan sahabat sahabat blogger yang lain yer..

sekali lagi terima kasih kerana sudi minta aku jelajah ... tungguuuuuuuuuuuuu...

Post a Comment


Jom layan sembang

Banner Korang Kat Sini

AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION

Backlink

Layan Pelawat