.
Manjakusayang

Promosi Tune Hotels

3

Topik : ,


Biar betul bilik Tune Hotels bermula dengan RM0.12 per night???? Jangan gosok mata korang sebab memang betul pun sebab skarang ni promosi untuk bilik kat Bintulu & Kota Bharu. Tapi tempahan untuk tarikh tahun depan la. Nak pegi Bintulu jauh sangat & tak tau apa yang ada kat sana. Sorry org Bintulu tapi frankly speking memang aku tak tau pun apa ada yang ada kat sana. hehehe ...

Tadi sesajer memain booking bilik kat KB & memang betul harga permulaan dari RM0.12 untuk 1 malam. Pastu dia ada beberapa addon pulak untuk aircond, insuran, toiletries & wireless internet. Aku skip semua & grand total termasuk tax untuk bilik = RM11.59. Kira ok la kan sebab mana nak dapat bilik hotel harga macam tu ...


So nak tanya korang yang pernah stay kat bilik Tunes Hotels n? Apa pengalaman korang? best ker tak? Perlu tak segala addon dia tu? Sebab kalau tengok list addon tu aircond macam penting jer. Harga untuk 12 jam RM13.49 jer. Insuran tu penting tak? aku try click legend icon sebelah nama Tune Hotel Insurance tu tapi takde info plak.

Lagi 1, boleh ker stay kat bilik hotel yang takde TV? Aku tak pernah stay hotel takde TV. hehehe ...

Komen korang amat di alu-alukan ... :)

Comments (3)

tak pernah la pulak duk hotel tune nih . (:

murah2......tgu honeymoon nt..haha

kene pegi nie..
hahaha.
merase tido kat otel.

Post a Comment


Jom layan sembang

Banner Korang Kat Sini

AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION
AD DESCRIPTION

Backlink

Layan Pelawat